Diensten

Voor tuinen met Passie en Sfeer

Aanleg

Aan de hand van uw wensen zijn wij in staat een passend ontwerp voor uw tuin te maken. MC Hoveniers is een specialist in het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor er talloze mogelijkheden toegepast kunnen worden.

Bij het aanleggen van een tuin is het van groot belang dat de materialen die in het ontwerp zijn opgenomen op de juiste manier toegepast worden.

MC Hoveniers verzorgt de complete aanleg van uw tuin. Van bestrating, beplanting, vijvers, diverse houtconstructies, beregeningsautomatisering tot alle technische elementen die in een tuin voor kunnen komen.

Dit alles wordt uitgevoerd door opgeleide deskundigen, die garant staan voor kwaliteit.

Ontwerp

De tuinarchitect van MC Hoveniers ontwerpt eigentijdse tuinen met een knipoog naar het verleden. Van Landschapstuinen, Klassieke tuinen, Bedrijfstuinen, Dakterrassen en compacte, moderne stadstuinen tot luxe villatuinen. Ieder tuinontwerp is uniek en passend bij de opdrachtgever.

Wilt u graag uw een eigen tuinontwerp tekenen? Dat kan met behulp van onze tuinarchitect!

Maak een afspraak en wij gaan samen met u uw wensen uittekenen in onze tuinstudio. U wordt begeleidt bij vormgeving, lijnenspel, benodigde materiaal en de juiste keuze aan beplanting.

Er zijn vele soorten materialen en planten, maar wat kan u het beste gebruiken en past het beste bij uw wensen? Wij adviseren u daarin!

Tevens kunt u direct ideeën opdoen in onze showtuin.

Onderhoud

Tuinonderhoud is van groot belang voor uw tuin. Wanneer er met regelmatig onderhoud plaats vindt, blijft uw tuin in een perfecte staat en komen beplanting en verharding het best tot haar recht. Een tuin is immers het visitekaartje van de woning of pand.

MC Hoveniers verzorgt het gehele onderhoud van uw tuin. Wij zorgen voor het onderhouden, snoeien en bemesten van uw beplantingen. Gazons worden in perfecte staat gehouden.

Tuinafval en snoeihout wordt keurig afgevoerd. Wij onderhouden uw vijver desgewenst kraakhelder.

Er zijn mogelijkheden tot het schoonspuiten van bestratingen, voor- en/of najaarsbeurten, het knippen van hagen, het winter-klaarmaken van uw tuin, kortom tuinonderhoudswerken op maat.

Ook hanteert MC Hoveniers contracten voor maaien en onderhouden van gazons en speelvelden.

Tuinspreuken

Contactformulier